Billede af Vinderslev Bypark

Hvor?

Vinderslev Bypark er beliggende på adressen Vinderslevvej 34B, 8620 Kjellerup, nærmere bestemt for enden af den store parkeringsplads ved Vinderslev torv, hvor også Genbrugsen og Vinderslev Forsamlingshus har til huse.

Hvad?

Byparken er et offentligt grønt område på 1450 m³, der hører under Silkeborg Kommune, Kultur & Fritid. Byparken er resultatet af fire års frivilligt projektarbejde og alle elementer tilhører Borgerforeningen for Vinderslev og Omegn.

Indhold?

I parken er der en madpakke-/opholdshytte med bålsted, fem bordebænke sæt og femten siddestubbe. Der er også et småbørnsområde med gynger, sandkasse og en stor græshøj med klatresti. For de lidt større børn er der en motorikbane, bestående af en abe-sti og en Tarzan-bane, der byder på mange forskellige udfordringer for hele kroppen. For de største børn og voksne er der et ude-fitness område i den nordligste ende af parken. Dette område består af seks elementer, der alle kan anvendes på flere måder (f.eks. til styrketræning, udholdenhedstræning og smidighedstræning). Udefitness området kan også med fordel anvendes som start/slut på én af de mange gå-/løberuter der er i Vinderslev og Omegn.

Hvem?

Byparken er offentlig og frit tilgængelig. Parken er indrettet som en 0-100års park med det formål at mennesker i alle aldre skal have øget lyst og mulighed for at bevæge sig i det grønne. Vinderslev Bypark er med andre ord et naturligt og socialt samlingspunkt i det grønne - for alle interesserede!

Hvordan?

Hvis alle brugere vil værne om og passe godt på Byparken, så kan vi have gavn og glæde af den i mange år. Det er endvidere vigtigt at brugere af parken husker at rydde op efter sig og at man benytter parken med generel omtanke for medmennesker og naboer, så alle kan have en god oplevelse i og omkring Byparken.

Rigtig god fornøjelse :-)

Mvh. Anja Westhoff, projektleder.

Billeder af Vinderslev Bypark